Start nu met de 30 dagen challenge en zet de stap naar jouw leefgewicht!

Wil jij graag aan de slag met jouw goede voornemens?

Een gezonde levensstijl aanleren en zo dus afvallen én op gewicht blijven?

Ontdek hoe je zelfverzekerd en fit het nieuw jaar tegemoet kunt treden!

Ik ga jou helpen!

Even voorstellen…Ik ben Christel, jouw coach bij Change4u en heb al van jongs af aan een passie voor lekker eten. 

Steeds weer die impact op iemands leven maken, is wat mij moeiteloos motiveert om dit werk te doen. Ik geloof er als ervaringsdeskundige niet in dat je moet afzien om af te vallen, dus leer ik je een verantwoord voedingspatroon aan dat je goed kunt volhouden.

Naast PS. food & lifestylecoach ben ik holistisch therapeut en met behulp van NEI (Neuro Emotionele Integratie) therapie kom ik snel tot de kern en de reden van je overgewicht. Dat kunnen onverwerkte emoties, belemmerende overtuigingen, saboterende delen, allergieën of bijvoorbeeld je mindset zijn.

Vanuit betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen wil ik jou begeleiden naar een gezonde levensstijl en een zelfverzekerder leven. Aandacht voor jou staat in mijn praktijk voorop. Ieder mens is uniek, dus laten we samen kijken wat werkt voor jou.

Christel Verhoeven

Wat houdt de challenge in?

In de 30 dagen challenge van PS. food & lifestyle zet je de stap naar een gezonde levensstijl. Samen gaan we aan de slag met een gezond eetpatroon, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is. Omdat dit de manier is waarop je effectief gewicht kunt verliezen én op gewicht zal blijven. 

Je hebt zes eetmomenten op een dag. En gebruikt hiervoor de koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle, aangevuld met o.a. groenten, vlees en vis. 30 dagen volg je de challenge met iedere week een nieuw thema en een motiverende challenge. 

Wat kun je verwachten?

Iedere week:

Ik ga mijn kilo's niet verliezen maar ga ze voor eens en altijd kwijtraken...

Jouw resultaat

Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm & eiwitrijk is. 

 • Vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.
 • Voorkom jojo-effect
  Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.
 • Gezonde levensstijl
  Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijkse leven.

Een vrouw valt gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. Bij mannen is dat gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week. 

Wanneer begint het programma?

De 30 dagen challenge gaat van start op 8 januari! Toch kan ik me voorstellen dat je misschien al eerder wenst te starten of juist op een later moment! Het startmoment bepaal jij!

En ik kan me voorstellen dat je niet zomaar op deze website kijkt. Iets in jou wil het anders en liever vandaag dan morgen toch? Elke dag opnieuw hebben we een keuze en wat kies jij vandaag? Laten we samen werken aan wat werkt voor jou!

Wat kost het?

Succesverhaal Miranda en Linda

Miranda en Linda gingen jou voor. Wil je weten hoe zij het hebben ervaren?

“Ons leefgewicht: 80 kg (Miranda) en 67 kg (Linda)”

Wij kijken weer trots in de spiegel! 

Miranda (dochter):
“Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan. En zo ging het maar door. Van 85 kg naar 96 kg.

Nu stond ik daar weer, voor die confronterende spiegel. Ik dacht bij mijzelf: ‘Waar ben ik toch mee bezig? Is dit dan wat ik wil?’. En zo ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik kwam uit bij mijn PS. food & lifestyle coach.

Wil jij ook zelfverzekerd en fit het nieuwe jaar van start gaan?
Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  Onderwerp
  PS. food & lifestyleAnders