Hanneke & Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit!

Lees hieronder de ervaring van Hanneke en Josien waarin zij delen hoe zij zijn afgevallen met de methode van PS. food & lifestyle.

Josien:
“In de zomer van 2020, was ik 15 kilo afgevallen met een streng en ingewikkeld dieet. De kilo’s kwamen er daarna vrij snel weer aan en na een halfjaar was ik alweer 7 kilo aangekomen. Ik ontwikkelde een patroon. Na ieder weekend begon ik aan mijn strenge dieet, om vervolgens in het weekend de afgevallen kilo’s weer aan te komen. De 7 kilo ging er dus op deze manier niet af, dat was wel duidelijk.”

Hanneke:
Ik houd niet van sporten, maar voor de grap zei ik altijd dat ik ‘kampioen jojoën’ was. En zo was het ook! Lijnen kon ik wel, maar het eraf houden lukte me maar zelden. Altijd slopen de kilo’s er naar verloop van tijd weer aan. Ik jojode wat af, super frustrerend én zonde van de energie.

Wéér dat dieet...

Hanneke:
“Toen ik eind 2021 niet lekker in mijn vel zat, wilde ik heel graag weer aan de bak. Maar ik kon het niet opbrengen… Wéér dat dieet, wéér die witlof, het kwam inmiddels m’n neus uit. Ik wilde wel iets aan mijn eetpatroon en levensstijl doen en wist inmiddels ook dat ik het
kon, maar nu wilde ik écht voor een blijvend resultaat gaan.”

Dit wil ik ook!

Hanneke:
“Mijn man wees mij op het PS. food & lifestyle programma. Zijn collega volgde dit “en ze eet alleen maar lekkere dingen” zei hij. Dat klonk mij natuurlijk als muziek in de oren, want ik hou nu eenmaal van lekker eten. Ik ging op onderzoek uit en besloot ervoor te gaan. Doorslaggevend was voor mij de belofte van een jaar lang nabegeleiding van je coach na het behalen van je doel. Ik dacht: ‘Dit is precies wat ik nodig heb!

Josien:
“Hanneke hield mij op de hoogte van het programma. Ze liet me zien wat ze allemaal mocht eten op een dag: heerlijke gerechten en lekkere tussendoortjes. Ze was enorm enthousiast over het programma en leerde op deze manier een gezond eetpatroon aan. Een programma dat niet alleen goed vol te houden was, maar waarmee ze ook nog eens haar doel kon behalen. Ik voelde aan alles, dit wil ik ook!”

Direct begonnen

Josien:
“Na een fijn en gratis kennismakingsgesprek ben ik op 2 februari direct begonnen met het PS. food & lifestyle programma. De producten en recepten zijn heerlijk! Mijn gezin eet inmiddels vol enthousiasme mee, dat is een hele fijne bijkomstigheid. Mijn wekelijkse afspraak met mijn coach zorgde ervoor dat ik het makkelijk vol kon houden.”

In balans blijven

Hanneke:
“In januari ging ik van start en in mei bereikte ik mijn doel. Ik ben er super blij mee en toch is het voor mij pas echt geslaagd als ik in mei 2023 nog steeds in balans ben. Inmiddels heb ik daar meer vertrouwen in dan ooit.

Afgelopen halfjaar heb ik veel geleerd over voeding, ik eet nog steeds weinig koolhydraten en veel eiwitten. Ik weet de juiste keuzes te maken, eet super lekker én eet meer dan ooit. Dat was nog wel mijn grootste eyeopener; ik at dus veel te weinig! De structuur van 6 x per dag eten vind ik nog steeds heel prettig, het geeft houvast”

Josien:
“Inmiddels heb ik ook mijn doel bereikt en doorloop ik nu de stabilisatiefase. Ik heb met name geleerd om bewust te genieten en gezondere keuzes te maken. Dus in plaats van een hele pizza op te eten, pak ik nu een punt pizza en daar geniet ik van.

Ook ben ik inmiddels een fan van een groot glas tonic 0% met ijsklontjes en een scheutje Slimpie citroen. Helemaal PS. proof en net zo gezellig als een wijntje! Wat een verademing! Ik kan iedereen PS. food & lifestyle aanraden, dit programma is echt een feestje!”

Ga jij ook een vliegende start maken in januari?

Professionele coaching

Even voorstellen…Ik ben Christel, jouw coach bij Change4u en heb al van jongs af aan een passie voor lekker eten. Ik geloof er als ervaringsdeskundige niet in dat je moet afzien om af te vallen anders is het onmogelijk om vol te houden.

Vanuit betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen wil ik jou begeleiden naar een gezonde lifestyle en een zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden. Aandacht voor jou staat in mijn praktijk voorop. Ieder mens is uniek en laten we samen werken aan wat werkt voor jou. 

Ik geloof dat mensen het gelukkigst zijn als je leeft zoals je bent, op een manier die voor jou klopt. Jou inspireren je doelen te bereiken, dat is waar ik ’s ochtends mijn bed voor uitspring. 

Hanneke & Josien

Wil jij net als Hanneke & Josien ook stralend het nieuwe jaar in?

Samen gaan we aan de slag met jouw nieuwe levensstijl! Wat mag jij verwachten:

 • Een wekelijks gratis consult oftewel ik ben jouw stok achter de deur 😉
 • Voedingsplan op maat met koolhydraatarme en eiwitrijke producten van PS. food & lifestyle
 • Makkelijk en gezond eetpatroon met lekkere gerechten en mee-eten met het gezin
 • Een jaar lang gratis nabegeleiding
 • Een coach die gespecialiseerd is in de behoeften achter gedrag

Samen gaan we aan de slag met jouw nieuwe levensstijl! Wat mag jij verwachten:

 • Een wekelijks gratis consult oftewel ik ben jouw stok achter de deur 😉
 • Voedingsplan op maat met koolhydraatarme en eiwitrijke producten van PS. food & lifestyle
 • Makkelijk en gezond eetpatroon met lekkere gerechten en mee-eten met het gezin
 • Een jaar lang gratis nabegeleiding
 • Een coach die gespecialiseerd is in de behoeften achter gedrag

Een investering in jezelf!

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk je streefgewicht te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden; PS. food & lifestyle kost per maaltijd ongeveer €2,70. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 5 tot 6 producten per dag. De coaching die je ontvangt van mij is tijdens het volledig volgen van het PS. food & lifestyle afslanktraject inbegrepen. De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten. 

Het starterspakket kost €159,-. Dit pakket bestaat uit 7 doosjes en ieder doosje bevat alle benodigde producten voor één dag. Tevens is er een shaker, vitamine & mineralensupplementen voor een maand en het PS. food & lifestyle kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’ aan toegevoegd. 

Wil jij een vliegende start maken in jauari?

Neem dan contact met mij op

  Onderwerp
  PS. food & lifestyleAnders