Smaakvol afvallen...
Dat doen we samen!

Wat is PowerSlim

Ik wil graag samen met jou werken aan wat werkt voor jou. Ben jij benieuwd hoe jij smaakvol kunt afvallen én een gezonde lifestyle kunt vasthouden zonder jojo-effect? Het unieke aan PowerSlim is de mix van koolhydraatarm en eiwitrijke voeding én daarnaast de betrokken begeleiding van een coach die samen met jou het avontuur aan gaat en jou dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten. Samen met jou zorg ik ervoor dat jij moeiteloos je streefgewicht behaalt en stapsgewijs groeit naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je écht kunt vasthouden. 

Zo werkt het

PowerSlim is een afslankprogramma met een voedingspatroon dat rijk is aan eiwitten en weinig koolhydraten bevat. Je vetreserves worden als energiebron aangesproken terwijl je spiermassa behouden blijft en dat is dé manier om je streefgewicht te behalen en ook vast te houden op langere termijn. 

Met meer dan 120 verschillende koolhydraatarme en eiwitrijke producten is het makkelijk om gevarieerd en lekker te blijven eten tijdens het afvallen. Je gaat anders én smaakvol eten met zo’n vijf tot zes eetmomenten per dag. Hierdoor is het heel erg goed vol te houden en past het in je dagelijkse leven en zet jij in een handomdraai een smakelijk gerecht op tafel. Ik vind het belangrijk dat jij blijft genieten van al die mooie en gezellige momenten aan tafel samen met je gezin, familie of vrienden. In combinatie met de begeleiding van mij als coach is deze methode de start van jouw nieuwe gezonde lifestyle. 

De Drie Fases

De sleutel
tot succes

toegevoegd.

Fase 1

Strikte fase

Actief aan de slag met het verliezen van gewicht. De eerste fase houd je aan tot dat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. In deze periode worden alle maaltijden vervangen door PowerSlim producten. Deze producten vul je aan met toegestane voedingsmiddelen.

Fase 2

Overgangsfase

De tweede fase houd je aan tot je je streefgewicht behaald hebt. In deze fase wordt het aantal PowerSlim producten afgebouwd en vervangen door producten uit de supermarkt. Steeds meer voedingsmiddelen zijn toegestaan. Ook wordt fruit weer toegevoegd.

Fase 3

Stabilisatiefase

De laatste fase duurt één jaar na het behalen van je streefgewicht. In deze fase gaan we er samen voor zorgen dat jij je nieuwe gezonde lifestyle kunt vasthouden en dus in balans blijft. Zo zorgen wij er samen voor dat jij vitaal en zelfverzekerd blijft stralen. 

Kosten PowerSlim

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk je streefgewicht te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden; PowerSlim kost per maaltijd ongeveer €2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 5 tot 6 producten per dag. De coaching die je ontvangt van mij is tijdens het volledig volgen van het PowerSlim afslanktraject inbegrepen. De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten. 

PowerSlim Starterspakket

Het starterspakket kost €159,-. Dit pakket bestaat uit 7 doosjes en ieder doosje bevat alle benodigde producten voor één dag. Tevens is er een shaker, vitamine & mineralensupplementen voor een maand en het PowerSlim kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’ aan toegevoegd. 

Professionele coaching

Even voorstellen…Ik ben Christel, jouw coach bij Change4u en heb al van jongs af aan een passie voor lekker eten. Ik geloof er als ervaringsdeskundige niet in dat je moet afzien om af te vallen anders is het onmogelijk om vol te houden.

Vanuit betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen wil ik jou begeleiden naar een gezonde lifestyle en een zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden. Aandacht voor jou staat in mijn praktijk voorop. Ieder mens is uniek en laten we samen werken aan wat werkt voor jou. 

Ik geloof dat mensen het gelukkigst zijn als je leeft zoals je bent, op een manier die voor jou klopt. Jou inspireren je doelen te bereiken, dat is waar ik ’s ochtends mijn bed voor uitspring. 

Succesverhalen PowerSlimmers

Na de

tweede week

was ik helemaal om!

“Ik ben al jaren aan de zware kant, maar voor een beter eetpatroon op eigen houtje had ik geen ruggengraat. Iedere keer dacht ik maandag begin ik en dan was het maandag en was ik het alweer “vergeten”. Het is makkelijk om te zeggen dat je zelf ook gezond kunt eten en op kunt letten, maar ik kon dat dus niet. Na de zomer kwam ik op het punt dat ik me niet lekker in mijn vel voelde zitten. Mijn PowerSlim coach Christel van Change4u komt al een tijdje in mijn salon en vertelde over het Powerslim programma. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

Het intakegesprek verliep goed maar ik schrok van de weegschaal. Ook merkte ik dat ik voor mezelf weer excuses aan het verzinnen was. Ik dacht ‘Ja, maar ik wil wel een wijntje in het weekend’ en ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’. Maar na de tweede week was ik helemaal om en super gemotiveerd om door te gaan. Het wijntje heb ik nog steeds niet aangeraakt en excuses om er niet mee door te gaan heb ik niet.

Inmiddels ben ik al goed op weg richting mijn doel en voel ik me super! Ik eet nu 6 keer op een dag en heb daardoor helemaal geen honger. De maaltijden zijn super. Je kunt zelf bepalen, vanuit de weekmenu’s of uit het starterspakket, wat je wel en niet lekker vindt. Om zo je ritme en eetgewoonte aan te passen. Het voelt niet als lijnen omdat je kunt kiezen uit heerlijke tussendoortjes en gewoon normaal kunt eten. Met het avondeten eet ik gewoon met mijn gezin mee en pak ik in plaats van de koolhydraten een PowerSlim product. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht dus ik ga nog even door. Dat komt ook doordat ik mijn streefgewicht steeds verder naar beneden bij stel.

Ik heb ontzettend veel steun aan mijn Powerslim coach Christel. Ze is eerlijk, geeft goede adviezen en sluit haar wijze van coaching heel erg aan op wat ik fijn vind. Door haar enthousiasme is het echt een stimulans om door te gaan.”

Mijn te grote

kleding

is de deur uit!

”Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag en ik me heb omgedraaid zodat hij me niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die niet wist hoeveel ik was aangekomen. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruit zag. Het werd tijd om hier wat aan te doen. Via Facebook had ik gezien dat PowerSlim had gewerkt bij de zus van een vriendin. En voordat ik het wist had ik een afspraak en zat ik bij mijn PowerSlim coach. Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de lekkere koolhydraatarme producten van PowerSlim was het programma heel goed vol te houden. 

Vandaag heb ik mijn streefgewicht bereikt! Ik ben nu 42 kg afgevallen en ik wil graag nog een aantal kilo afvallen. Ik ben nog niet klaar, maar ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo fijn en fit. Kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat vind ik zo heerlijk.”

Wil jij samen werken aan wat werkt voor jou?

Neem dan contact met mij op

    Onderwerp
    PowerSlimAnders