Straal, Dans,
Zing & Lach
De wereld wordt
mooier van een lach
op jouw gezicht

Baby's & Kinderen

Je maakt je zorgen om het gedrag van je kind. Je ziet dat je kind niet lekker in zijn vel zit, maar je kan er de vinger niet op leggen waarom. Het maakt je verdrietig en het doet je pijn. Je wilt zo graag begrijpen wat er aan de hand is en je kind helpen, maar hoe? Misschien heb je zelf al geprobeerd een manier te zoeken om je kind te helpen. Dat is niet altijd gemakkelijk omdat je vaak niet weet wat er zich in het onderbewuste van je kind afspeelt. Op zo’n moment is het fijn dat iemand met je meekijkt en ziet wat er aan de hand is en wat je kind nodig heeft om zich weer lekker te voelen. Hiernaast vind je enkele voorbeelden om te laten zien hoe breed de coaching en therapie ingezet kan worden. Deze lijst is maar een selectie uit de mogelijkheden die er zijn. Mocht je twijfelen of ik iets voor je kan betekenen neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om te overleggen. 

Eerste consult
De eerste afspraak, zeker bij kinderen jonger dan 8 jaar, is alleen met de ouder(s). Na een persoonlijke kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van de klacht(en) of hulpvraag van jouw kind. Waar loopt je kind tegenaan? Wat zou jij en je kind graag anders willen? Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je  kind nodig heeft om dit op te lossen. Het uittesten is mogelijk zonder de aanwezigheid van je kind. Neem hiervoor wel een foto  (papier/digitaal) mee waar jouw kind alleen op staat. 

Vervolg
Aan het einde van het consult bepalen we het vervolg. We bespreken o.a. of de aanwezigheid van je kind bij het volgende consult gewenst is of dat dit niet nodig is. 

Gemiddeld zijn 2 tot 4 behandelingen nodig. Aan het eind van ieder consult bekijken we of een vervolg van de NEI therapie nodig is

Voorbeelden

Moeite met concentreren, leerproblemen, ongewenst gedrag, faalangst, angsten, buikpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, huilbaby, eetproblemen, darmklachten, boosheid, allergie, verdriet, niet graag naar school willen, vaak of snel ziek, vaccinaties, gevoeligheid, gepest worden, reisziekte, gescheiden ouders, moeite om voor jezelf op te komen of om vrienden te maken, moeite met afscheid nemen, lage weerstand, niet lekker in je vel zitten, ongewenste emoties, lichamelijke klachten, moeite met het aangeven van je grenzen, vermoeidheid, huidproblemen, chronische klachten, dyslexie, autisme, ADHD/ADD, onzekerheid, nagelbijten.