Durf jij je overtuigingingen
in twijfel te trekken
om te kunnen veranderen

NLP - Neuro Linguïstisch Programmeren

Met NLP (Neuro linguïstisch Programmeren) kijken we naar gedragspatronen en mechanismen die aan je problemen of klachten ten grondslag kunnen liggen. NLP is een praktische, krachtige en effectieve methode die duidelijk maakt dat onze gedachten, ons gedrag en ons handelen worden bepaald door voorgeprogrammeerde ideeën, overtuigingen en onbewuste reacties ingegeven door ons onderbewustzijn waar emoties en herinneringen liggen opgeslagen. NLP helpt inzicht te krijgen in de drijfveren en motivatie achter ons handelen. Door belemmerende, innerlijke ervaringen, gedachten en overtuigingen om te buigen naar gewenst gedrag kunnen doelen gemakkelijker gerealiseerd worden . 

Je krijgt inzicht in overtuigingen en gedachten over jezelf die ondermijnend werken, in de wijze waarop je met problemen omgaat, in de manier waarop je communiceert, in de doelen die je nastreeft en in de hulpbronnen die je nodig hebt om je eerste stappen te zetten.

Door te zien, te begrijpen en zaken anders te benaderen, kun je tot nieuwe keuzes komen en beginnen aan een veranderingsproces. Dit alles met als doel om dichterbij jezelf te komen.