Hoe verloopt een consult?

Eerste consult baby’s & kinderen 
De eerste afspraak, zeker bij kinderen jonger dan 8 jaar, is alleen met de ouder(s). Na een persoonlijke kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van de klacht(en) of hulpvraag van jouw kind. Waar loopt je kind tegenaan? Wat zou jij en je kind graag anders willen? Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je  kind nodig heeft om dit op te lossen. Het uittesten is mogelijk zonder de aanwezigheid van je kind. Neem hiervoor wel een foto  (papier/digitaaal) mee waar jouw kind alleen op staat. 

Eerste consult jongeren
Als je voor een consult komt mogen je ouder(s) of opvoeder(s) hierbij aanwezig zijn als jij dat prettig vindt. Uiteraard mag je ook alleen komen als je dat prettiger vindt. Na de kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van jouw klacht(en) of vraag. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders willen? Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je nodig hebt om dit op te lossen. Voor meer informatie over NEI therapie en de methoden die ik gebruik, klik hier.

Eerste consult volwassenen
Na de kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van jouw klacht(en) of vraag. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders willen? Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je nodig hebt om dit op te lossen. Voor meer informatie over NEI therapie en de methoden die ik gebruik, klik hier

Duur van een consult
De intake duurt gemiddeld 75 min. en een vervolgconsult max. 75 minuten. Een kinderwensconsult duurt gemiddeld 1,5 – 2 uur.

Vervolg
Vaak zijn er twee tot vier behandelingen nodig om verandering te ervaren, afhankelijk van de persoon en de klacht. Aan het einde van ieder consult bekijken we of er nog een vervolg nodig is.

Behandelovereenkomst

Voor de behandeling van baby’s, kinderen en jongeren tot 16 jaar dient het toestemmingsformulier minderjarigen ingevuld te worden. Het formulier graag vooraf invullen zodat tijdens de eerste afspraak direct kan worden gestart met de hulpvraag. Ook verzoek ik je de behandelovereenkomst ingevuld mee te nemen naar de eerste afspraak.