Smaakvol afvallen...
Dat doen we samen!

Wat is PS. food & lifestyle

Ik wil graag samen met jou werken aan wat werkt voor jou. Ben jij benieuwd hoe jij smaakvol kunt afvallen én een gezonde lifestyle kunt vasthouden zonder jojo-effect? Het unieke aan PS. food & lifestyle is de mix van koolhydraatarm en eiwitrijke voeding én daarnaast de betrokken begeleiding van een coach die samen met jou het avontuur aan gaat en jou dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten. Samen met jou zorg ik ervoor dat jij moeiteloos je streefgewicht behaalt en stapsgewijs groeit naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je écht kunt vasthouden. 

Zo werkt het

PS. food & lifestyle  is een afslankprogramma met een voedingspatroon dat rijk is aan eiwitten en weinig koolhydraten bevat. Je vetreserves worden als energiebron aangesproken terwijl je spiermassa behouden blijft en dat is dé manier om je streefgewicht te behalen en ook vast te houden op langere termijn. 

Met meer dan 120 verschillende koolhydraatarme en eiwitrijke producten is het makkelijk om gevarieerd en lekker te blijven eten tijdens het afvallen. Je gaat anders én smaakvol eten met zo’n vijf tot zes eetmomenten per dag. Hierdoor is het heel erg goed vol te houden en past het in je dagelijkse leven en zet jij in een handomdraai een smakelijk gerecht op tafel. Ik vind het belangrijk dat jij blijft genieten van al die mooie en gezellige momenten aan tafel samen met je gezin, familie of vrienden. In combinatie met de begeleiding van mij als coach is deze methode de start van jouw nieuwe gezonde lifestyle. 

De Drie Fases

De sleutel
tot succes

toegevoegd.

Fase 1

Strikte fase

Actief aan de slag met het verliezen van gewicht. De eerste fase houd je aan tot dat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. In deze periode worden alle maaltijden vervangen door PS. food & lifestyle producten. Deze producten vul je aan met toegestane voedingsmiddelen.

Fase 2

Overgangsfase

De tweede fase houd je aan tot je je streefgewicht behaald hebt. In deze fase wordt het aantal PS. food & lifestyle producten afgebouwd en vervangen door producten uit de supermarkt. Steeds meer voedingsmiddelen zijn toegestaan. Ook wordt fruit weer toegevoegd.

Fase 3

Stabilisatiefase

De laatste fase duurt één jaar na het behalen van je streefgewicht. In deze fase gaan we er samen voor zorgen dat jij je nieuwe gezonde lifestyle kunt vasthouden en dus in balans blijft. Zo zorgen wij er samen voor dat jij vitaal en zelfverzekerd blijft stralen. 

Kosten PS. food & lifestyle

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk je streefgewicht te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden; PS. food & lifestyle kost per maaltijd ongeveer €2,70. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 5 tot 6 producten per dag. De coaching die je ontvangt van mij is tijdens het volledig volgen van het PS. food & lifestyle afslanktraject inbegrepen. De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten. 

PS. food & lifestyle Starterspakket

Het starterspakket kost €159,-. Dit pakket bestaat uit 7 doosjes en ieder doosje bevat alle benodigde producten voor één dag. Tevens is er een shaker, vitamine & mineralensupplementen voor een maand en het PS. food & lifestyle kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’ aan toegevoegd. 

Professionele coaching

Even voorstellen…Ik ben Christel, jouw coach bij Change4u en heb al van jongs af aan een passie voor lekker eten. Ik geloof er als ervaringsdeskundige niet in dat je moet afzien om af te vallen anders is het onmogelijk om vol te houden.

Vanuit betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen wil ik jou begeleiden naar een gezonde lifestyle en een zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden. Aandacht voor jou staat in mijn praktijk voorop. Ieder mens is uniek en laten we samen werken aan wat werkt voor jou. 

Ik geloof dat mensen het gelukkigst zijn als je leeft zoals je bent, op een manier die voor jou klopt. Jou inspireren je doelen te bereiken, dat is waar ik ’s ochtends mijn bed voor uitspring. 

Succesverhalen

Na de

tweede week

was ik helemaal om!

“Ik ben al jaren aan de zware kant, maar voor een beter eetpatroon op eigen houtje had ik geen ruggengraat. Iedere keer dacht ik maandag begin ik en dan was het maandag en was ik het alweer “vergeten”. Het is makkelijk om te zeggen dat je zelf ook gezond kunt eten en op kunt letten, maar ik kon dat dus niet. Na de zomer kwam ik op het punt dat ik me niet lekker in mijn vel voelde zitten. Mijn PS. food & lifestyle coach Christel van Change4u komt al een tijdje in mijn salon en vertelde over het PS. food & lifestyle program. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

Het intakegesprek verliep goed maar ik schrok van de weegschaal. Ook merkte ik dat ik voor mezelf weer excuses aan het verzinnen was. Ik dacht ‘Ja, maar ik wil wel een wijntje in het weekend’ en ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’. Maar na de tweede week was ik helemaal om en super gemotiveerd om door te gaan. Het wijntje heb ik nog steeds niet aangeraakt en excuses om er niet mee door te gaan heb ik niet.

Inmiddels ben ik al goed op weg richting mijn doel en voel ik me super! Ik eet nu 6 keer op een dag en heb daardoor helemaal geen honger. De maaltijden zijn super. Je kunt zelf bepalen, vanuit de weekmenu’s of uit het starterspakket, wat je wel en niet lekker vindt. Om zo je ritme en eetgewoonte aan te passen. Het voelt niet als lijnen omdat je kunt kiezen uit heerlijke tussendoortjes en gewoon normaal kunt eten. Met het avondeten eet ik gewoon met mijn gezin mee en pak ik in plaats van de koolhydraten een PS. food & lifestyle product. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht dus ik ga nog even door. Dat komt ook doordat ik mijn streefgewicht steeds verder naar beneden bij stel.

Ik heb ontzettend veel steun aan mijn PS. food & lifestyle coach Christel. Ze is eerlijk, geeft goede adviezen en sluit haar wijze van coaching heel erg aan op wat ik fijn vind. Door haar enthousiasme is het echt een stimulans om door te gaan.”

Succesverhaal Hedwig

Iets lekkers?

Alleen als het

een negen waard is!

‘Mijn naam is Hedwig en ik ben 49 jaar. Ongeveer 25 jaar geleden ben ik in vrij korte tijd vele kilo’s aangekomen. Ik heb altijd gedacht (mezelf wijs gemaakt) dat ik er geen last van had. Natuurlijk had ik wel eens geprobeerd anders te gaan eten in de hoop enkele kilo’s te verliezen, maar ik viel steeds terug in oude gewoontes.

Een echt dieet heb ik nooit gevolgd omdat ik dacht dat ik dat toch niet vol zou houden. Tot augustus 2020. Ineens vond ik dat ik iets aan mijn gewicht moest gaan doen. Ik had gehoord en gelezen dat Christel een praktijk (Change4U) was begonnen met onder andere PS. food & lifestyle coaching. Christel is mijn nichtje en dus heb ik er nog even extra langer over nagedacht. Om samen met iemand die je zo goed kent aan dit avontuur te beginnen moet voor beide goed voelen. Ik ging me eerst verdiepen in de PS. food & lifestyle formule en heb daarna contact gezocht met Christel. We hebben een heel verhelderend gesprek gehad en ik kreeg bij Christel gelijk het gevoel dat ze mij uiteraard zou helpen waar nodig, maar dat ik voor een deel ook zelf de touwtjes in handen mocht houden. Dat gaf mij het gevoel dat ik niet in een heel strak regime terecht zou komen en juist daardoor had ik het gevoel dat dit ook goed vol te houden zou zijn.

Toen kwam natuurlijk het moment waar ik het meest tegenop had gezien. Zelf hadden we al ruim 25 jaar geen weegschaal en ik had dus niet echt goed een beeld van hoe zwaar ik was. Nadat ik de eerste schok had verwerkt heb ik samen met Christel een plan gemaakt van wat ik af zou willen afvallen en wat mijn doel was. Ook werd gelijk duidelijk dat ik het gestelde doel tussentijds altijd bij kon stellen. Ik wilde gewicht verliezen om kleding te kopen in de wat gangbare maten. Dat kan ik nu langzaam gaan oppakken. Door de corona-crisis waren veel winkels gesloten en is nu langzaam alles weer open.

Ik ben in september begonnen en ik kan niet anders zeggen dan dat het heel makkelijk ging. De maaltijden zijn erg lekker en ook via de website komen er steeds nieuwe recepten bij. Ik dacht dat het veel werk zou zijn om voor twee te koken en voor beide een andere maaltijd. Ook dat valt alles mee en is goed te combineren. Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik geen honger heb gehad. Uiteraard zijn er soms momenten waarop je denkt dat je een gebakje of iets wat je erg lekker vindt hebt verdiend. Christel heeft mij geleerd dat dat ook echt (een keer) mag als je datgene waar je zo naar denkt te verlangen ook kunt belonen met minimaal een 9. Voor minder moet je goed de afweging maken. Dat is voor mij nu nog steeds de afweging die ik maak. Is het echt een 9 waard of wacht ik bijvoorbeeld tot later in de week of het weekend tot ik weet dat er een moment komt waarop ik iets anders kan nemen waarvan ik zeker weet dat het voor mij minimaal een 9 waard is. Ik ben dus echt bewuster bezig met datgene wat ik eet.

In april heb ik mijn doel behaald. Ik ben ruim 28 kilo kwijt. Nu ik mijn doel bereikt heb komt voor mij de periode waar ik nog het meest onzeker over ben. Ga ik niet terug vallen en blijf ik op mijn nieuwe gewicht. Daarom ben ik zo blij met het jaar ‘nazorg’ dat bij de PS. food & lifestyle formule hoort. Steeds vraagt Christel hoe het gaat en krijg ik adviezen hoe etiketten te lezen en af te wegen wat te eten en wat te laten staan of te vervangen door een product met minder koolhydraten. Ik ga nog elke maand bij haar langs en heb via de app ook contact als ik daar behoefte aan heb. Ik zorg nu ook altijd nog dat ik PS repen of PS wafels bij me heb zodat ik altijd iets tussendoor kan nemen waarvan ik weet dat het lekker is en dat ik weinig koolhydraten en genoeg eiwitten binnen krijg en dus geen hongergevoel heb.

Ik kan dus niet anders dan iedereen, die nog worstelt met zijn/haar gewicht en 𝐳𝐞𝐥𝐟 op het punt is aangekomen dat er iets aan gedaan moet worden, aanbevelen om contact op te nemen met Christel. Ze heeft me op veel momenten laten weten erg trots te zijn op mij en mijn prestaties en dat gaf me echt een positief gevoel. Dit is dus ook de uitgelezen kans voor mij om haar te laten weten dat ik ook erg trots ben op haar en hoe zij me heeft geholpen, en nog steeds helpt, in dit proces.’

Wil jij samen werken aan wat werkt voor jou?

Neem dan contact met mij op

    Onderwerp
    PS. food & lifestyleAnders