Durf te zijn wie je bent
Vertel me jouw verhaal

Jongeren

Moeite met leren of concentreren, faalangst, erbij horen, voor jezelf opkomen, onzekerheid, acceptatie, heftige gevoelens, (hoog)gevoeligheid, scheiding, pesten, eenzaamheid of zit je gewoon niet lekker in je vel?

Ben je tussen de 12 en 21 jaar en herken jij je in één of (meerdere) van deze klachten? Dan is de kans groot dat je bij Change4u aan het juiste adres bent. Soms weet je zelf niet meer hoe je een oplossing kunt vinden voor waar je mee zit. Op zo’n moment is het fijn dat je een beroep kunt doen op iemand die met je mee kijkt en ziet wat je nodig hebt om je weer verder op weg te helpen. Hiernaast vind je enkele voorbeelden om te laten zien hoe breed de coaching en therapie ingezet kan worden. Deze lijst is maar een selectie uit de mogelijkheden die er zijn. Mocht je twijfelen of ik iets voor je kan betekenen neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om te overleggen. 

Eerste consult
Als je voor een consult komt mogen je ouder(s) of opvoeder(s) hierbij aanwezig zijn als jij dat prettig vindt. Uiteraard mag je ook alleen komen als je dat prettiger vindt.   

Na de kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van jouw klacht(en) of vraag. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders willen? Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je nodig hebt om dit op te lossen. Voor meer informatie over NEI therapie en de methoden die ik gebruik, klik hier

Vervolg
Aan het einde van het consult bepalen we het vervolg. We bespreken welke behandeling en begeleiding jij nodig hebt en wat jij graag zou willen. Gemiddeld zijn er twee tot vier consulten nodig. Aan het einde van ieder consult bekijken we of er nog een vervolg nodig is. 

Belangrijk om te weten
Alles wat wij samen bespreken, blijft tussen ons. Jij bepaalt zelf wat je aan je ouders vertelt of wat ik aan je ouders vertel. Daar mag je op vertrouwen!

Voorbeelden

Ongewenste emoties, lichamelijke klachten, moeite met concentreren, leerproblemen, ongewenst gedrag, faalangst, angsten, buikpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, eetproblemen, darmklachten, boosheid, allergie, verdriet,  niet graag naar school willen, vaak of snel ziek, (hoog)gevoeligheid, gepest worden, gescheiden ouders, moeite om voor jezelf op te komen of om vrienden te maken, niet lekker in je vel zitten, moeite met het aangeven van je grenzen, vermoeidheid, huidproblemen, chronische klachten, dyslexie, autisme, ADHD/ADD, onzekerheid, verslavingen (roken, gamen, drugs, eten, nagelbijten).