De weg naar een
klein wondertje

hartje

Kinderwens

Wil jij heel graag zwanger worden en lukt het (nog) niet? Misschien wil je al een tijdje zwanger worden of heb je al heel lang een onvervulde kinderwens en doet het pijn als het lijkt alsof iedereen in je omgeving gemakkelijk zwanger wordt, behalve jij…

Je vraagt je af waarom het niet lukt en hierdoor ervaar je ook veel spanning en stress en probeer je stoer en sterk te blijven, maar soms zou je misschien wel in huilen willen uitbarsten en voelt het of je alle controle kwijt bent. 

Voor een zwangerschap (conceptie) is er afstemming nodig van drie afzonderlijke levenskrachten: de moeder, vader en het wezentje dat het lichaam gaat bezielen. Voor het zieltje is het een hele grote stap om zijn/haar lichaam te bezielen. In deze preconceptiefase wordt er al een band gecreëerd tussen de ouders en het zieltje. Door deze verbinding wordt de kinderwens voelbaar en en opent het proces bij de toekomstige ouders. Het verlangen is geboren… 

Als je dit verlangen dan hebt gevoeld en samen hebt besloten je open te stellen voor een zwangerschap kan het zijn dat het tempo waarin de conceptie plaats vindt niet loopt zoals je zou willen. Dit kan komen door emotionele blokkades bij de vrouw, man, zieltje of bij alle drie. Met NEI therapie kunnen deze blokkades opgespoord en vervolgens geïntegreerd worden waardoor de blokkade(s) kan worden losgelaten. 

Door het wegnemen van blokkades ontstaat er altijd beweging die ten goede komt aan degene die de blokkade ervaart. Iedere beweging is uniek in zijn aard en is gericht op datgene wat goed is voor jou. Het maakt de weg vrij naar jullie droom……een klein wondertje!