Mijn voetstappen
hebben mij gebracht
naar waar ik nu sta...

Authenticiteit, gaat over zijn wie je bént

Ik ben Christel Verhoeven, 43 jaar en ik ben het gelukkigst als ik leef zoals ik ben, op een manier die voor mij klopt.

Woorden als intuïtie, sensitiviteit en spiritualiteit worden vaak nog als ‘zweverig’ gezien. Dat is jammer…In de maatschappij is cognitie heel belangrijk. Echter heeft juist intuïtie mij gebracht waar ik nu sta. Mijn kracht ligt dan ook in die gevoeligheid, gecombineerd met veel kennis en kunde. En tel daar mijn levenservaring, humor, empathie, passie en eerlijkheid bij op en zo ontdek je dat je bij mij in goede handen bent. Steeds weer die impact op iemands leven maken, is wat mij moeiteloos motiveert om dit werk te doen. Jou inspireren om te zijn wie je in de kern bent, dat is waar ik ’s ochtends mijn bed voor uitspring. Oftewel eindelijk luisteren naar mijn intuïtie en deze praktijk starten is het beste wat mij tot nu toe overkomen is.  

Vanuit betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen wil ik graag met jou in verbinding komen om jou te begeleiden naar een moeiteloos gezond leven, vrij van belemmerende emotionele patronen. Alle antwoorden zitten in jezelf en ik help je om deze antwoorden terug te vinden. 

Christel Verhoeven Change4u

Achtergrond in scholing

Middelbare Hotelschool (1997-2001 De Rooi Pannen); Personeel & Arbeid (2002-2005 Saxion Hogeschool Ijselland); Neuro Linguïstisch Programmeren (2015-2016 Instituut voor Eclectische Psychologie – IEP); Neuro Emotionele Integratie – NEI (2018-2019 Jolanda Vleugel Instituut voor Integrale Coaching en Therapie); EE & EFT (2018-2019 Jolanda Vleugel Instituut voor Integrale Coaching en Therapie); Systemisch werken, familie opstellingen in 1 op 1 situaties (2020 Jolanda Vleugel Instituut voor Integrale Coaching en Therapie); PowerSlim coach (2020 PowerSlim); Bijscholing Kanker anders bekeken (2020 Jolanda Vleugel Instituut voor Integrale Coaching en Therapie); Verbroken Verbinding Massage (2021 Jolanda Vleugel Instituut voor voor Integrale Coaching en Therapie); Access Bars (2021 Access Consciousness); Energetische Therapie (2021-2022 Malva Opleiding), Geboorte in Kaart (2022), Babybehoeften in Kaart (2023)

Aangesloten bij...

Change4u – Praktijk voor Coaching en Therapie is aangesloten bij het CAT (https://catcollectief.nl). Dit is een beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten en voldoet hierbij aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ). Ik val als CAT-therapeut onder het Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

cat collectief schild 2020
gat schild 2020 internet

Christel Verhoeven is ook lid van de vereniging voor NEI therapeuten (VVNT). Meer informatie hierover is te vinden op https://vvnt.nl