Soms moet je veranderen
om je jezelf te blijven

Volwassenen

Onze maatschappij stelt hoge eisen aan ons functioneren en vraagt steeds meer van ons. Dit kan gemakkelijk zorgen voor stress met als gevolg dat zich ongewenst gevoelens, gedachten, klachten of ziektebeelden kunnen ontwikkelen. 

Vaak weet je ergens wel dat er iets niet klopt, maar kan je er je vinger niet op leggen of heb je geen idee hoe het anders kan. Ervaring leert dat een NEI behandeling of één van de andere methoden je helpt antwoorden te vinden die oplossingen bieden bij zowel emotionele, mentale of lichamelijke klachten. Ik geloof dat jij kan zijn wie je in de kern bent en vrij kan zijn van belemmerende emotionele blokkades zodat jij een moeiteloos en gelukkig leven kunt leiden. 

Eerste consult
Na de kennismaking gaan we direct aan de slag. We beginnen met het in beeld brengen van jouw klacht(en) of vraag. Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag anders willen? Hierna start ik met het uittesten waar de oorzaken liggen en wat je nodig hebt om dit op te lossen. Voor meer informatie over NEI therapie en de methoden die ik gebruik, klik hier

Vervolg
Vaak zijn er twee tot vier behandelingen nodig om verandering te ervaren, afhankelijk van de persoon en de klacht. Aan het einde van ieder consult bekijken we of er nog een vervolg nodig is.

Voorbeelden

Onzekerheid, heftige gevoelens, eenzaamheid, niet lekker in je vel zitten, angsten, (hoog)gevoeligheid, weinig zelfvertrouwen, depressieve gevoelens, zwangerschapsklachten, kinderwens, problemen binnen het gezin, vermoeidheid, gewrichtsklachten, huidproblemen, fobieën, faalangst, burn-out, stress, buikpijn, hoofdpijn, overgangsklachten, slaapproblemen, eetproblemen, boosheid, allergieën, chronische klachten, ADHD, ADD, autisme, moeite met concentreren, verdriet, af willen vallen, verslavingen (roken, drugs, gamen, voeding, nagelbijten).