Verbinding maken
is de essentie
van het ervaren
van liefde

Verbroken Verbinding Massage

Geboorte…we hebben het allemaal ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal. De manier waarop je geboren bent kan een diepe impact hebben op wie je bent. Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Maar wat als je start minder soepel is verlopen. Ging je bevalling makkelijk of moeilijk?  Zat je verstrengeld in de navelstreng of moest je door een vroege geboorte in de couveuse? Was je gewenst of niet? Wat kan dit betekenen voor je ontwikkeling?

Al deze ervaringen laten een diepe imprint achter in je lijf. De cellen in je lichaam hebben herinneringen aan de geboorte en de sensaties en emoties die je daarbij als baby hebt gevoeld. Deze verbroken verbindingen die je prenataal en tijdens de geboorte op doet leiden vaak tot een bepaald gedrag en belemmeringen die ons in het hier en nu in de weg staan. Het kan leiden tot een negatief effect op de verbinding tussen moeder en kind, met jezelf, anderen en soms zelfs met het leven.

Met behulp van de Verbroken Verbinding Massage kunnen patronen zichtbaar worden en vervolgens geheeld worden. Door verschillende massagetechnieken toe te passen op de reflexzones van je voeten, die in verbinding staan met je wervelkolom, heffen we de blokkades op. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Mirre olie. Deze olie heelt en verbindt.