ervaringen
van cliënten

Astma

Mijn oudste zoon heeft sinds hij een baby was, last van kroepaanvallen en astma. In de ochtend en avond 1x een pufje. Ik ben voor mijn jongste zoon bij Christel terecht gekomen voor zijn driftbuien en wilde het voor de oudste ook proberen, maar dan voor zijn astma. Het voornaamste was dat hij van zijn pufjes af kon komen. Ik heb op een woensdag een online afspraak gehad. Na een aantal dagen, op de maandag na de afspraak, had ik het vertrouwen om te stoppen met de pufjes, want Christel had het weggenomen en ik had er vertrouwen in dat hij het kan zonder pufjes. Inmiddels een maand geleden en mijn zoon is vrij van de pufjes en het belangrijkste is dat hij geen terugval heeft gehad. Ik ben zo blij dat ik terecht ben gekomen bij Christel.
-Linda

Food for Thought

Wat een bijzondere ervaring! Wat er per sessie naar boven komt is ongelooflijk. Heel veel food fot thought, dingen om over na te denken. Aspecten waarvan een paar dagen of zelfs weken later pas het kwartje valt. Een last die, letterlijk en figuurlijk, van je schouders valt doordat er blokkades worden opgeheven. Nieuwe energie die weer gaat stromen en geloof in jezelf. Heel mooi om dit te mogen ervaren. Aan het einde van een sessie weet Christel alles wat eerder besproken en gezegd is prachtig te verwoorden met haar kalme en fijne stem (tip: je zou het eigenlijk op moeten nemen om het later nog eens terug te luisteren). Ze is een gevoelsmens die met beide voeten stevig op de grond staat. Ze weet je te raken met de dingen die ze zegt en brengt altijd positieve energie met zich mee. Die combinatie maken haar en haar therapie zo bijzonder!
-Kiki

Angsten, scheiding & gewrichtsklachten

Ik ken Christel al geruime tijd als een zeer warm en hartelijk persoon. Ze heeft mij op cruciale momenten in mijn leven een zet in de goede richting gegeven. Dit deed ze zonder oordeel. Met haar inlevingsvermogen en objectiviteit heeft ze mij met mezelf geconfronteerd, wat voor mij heeft gewerkt. Mede door haar coaching en NEI behandelingen ben ik gekomen op het punt waar ik nu sta…krachtig, liefde voor mezelf, zelfverzekerd en mijn ogen gericht op een mooie toekomst. Het was ook een hele bijzondere ervaring dat ik op een dag ineens hele heftige pijnklachten in mijn heup kreeg en ik mezelf nauwelijks kon verplaatsen. Christel kon mij gelukkig direct een NEI behandeling geven en vrijwel meteen na de behandeling waren de klachten nauwelijks meer aanwezig en was ik verbluft door het resultaat. In de dagen erna verdween de pijn in zijn geheel. Ook de verslagen die ik na elke sessie kreeg hebben mij geholpen bij moeilijke momenten. Door het achteraf nog eens door te lezen, heb ik een beter inzicht in mezelf gekregen.
-Alicia

Angsten

Ik liep al langer met angsten op school, werk en in het dagelijkse leven. Mijn moeder kwam via een vriendin bij Christel uit. Ik had al vele therapieën gehad die wel hielpen, maar die gingen niet volledig naar de kern van het probleem. Dit gebeurt met de NEI sessie van Christel gelukkig wel. Zo kan het ook eindelijk opgelost worden. Ook het contact met Christel buiten de behandelingen om is heel fijn. Ze is bijna altijd bereikbaar en wil graag helpen als je ergens mee zit na de behandeling. Ze geeft tips en daar heb ik ook veel aan gehad. In de week na de behandeling voelde ik me een stuk beter dan voor de behandeling. Zowel mentaal als fysiek. Ik ben een stuk minder angstig op het werk en bijvoorbeeld als ik ergens naar toe ga in het dorp, zoals een winkel. Ik ben blij dat ik deze therapie heb ontdekt en ik ben Christel ook dankbaar voor de goede NEI sessie.
-Bart

Zwangerschap

Na herhaalde miskramen te hebben gehad en opnieuw in verwachting te mogen zijn, merkte ik in deze zwangerschap een blokkade in het contact met het kindje in mijn buik. Er was veel angst om ook dit kindje te kunnen verliezen. Vanuit mijn eigen opleidingsachtergrond in de pedagogiek en werken binnen de jeugdzorg ken ik het belang van een goede hechting. Ik voelde mij dan ook schuldig, verdrietig, onzeker en machteloos tegenover het kindje, te weten dat het mij niet lukte open te staan om in contact te komen en de binding aan te gaan. We werden getipt dat Christel ook aandacht besteed aan blokkades rondom kinderwens en zwangerschap. Na een kijkje op haar website, heb ik contact gelegd met Christel in de hoop dat zij hierin iets voor ons zou kunnen betekenen. Met 17 weken zwangerschap ben ik voor de eerste keer in de praktijk geweest. Christel nam alle tijd om uitleg te geven over hoe de therapie in zijn werk gaat, waarmee ze mij vertrouwen, zekerheid en geruststelling bracht. De sessie was een bijzondere gebeurtenis. Het heeft mij veel waardevolle inzichten gebracht en emoties losgemaakt die vanuit mijn verleden weggestopt bleken. Hoewel mij werd verteld het kindje pas laat in de zwangerschap te kunnen voelen i.v.m. een voorliggende placenta, voelde ik één dag na de eerste sessie het eerste schopje. Die schopjes en levendige bewegingen zijn tot de dag van vandaag sterk en in veelvoud aanwezig. In vervolgcontact met Christel gaf zij een mogelijke verklaring voor de fysieke klachten die zich ook bij mij manifesteerden tijdens de zwangerschap. Door gehoor te geven aan deze verklaringen en deze te (h)erkennen, waren de klachten een dag na dit contact verdwenen. Ik heb na maanden zelfs mijn wekelijkse fysio-afspraak kunnen annuleren omdat ik gewoonweg geen klachten meer ervaarde, terwijl mij werd verteld dat de klachten gedurende de hele zwangerschap niet meer weg zouden gaan en enkel nog erger zou worden. De sessies bij Christel hebben mij zowel emotioneel als fysiek veel gebracht en in staat gesteld een liefdevol contact aan te kunnen gaan met ons kindje, angsten los te laten, vertrouwen te krijgen en klachten te zien verdwijnen. Hier ben en blijf ik (en het kindje) haar ontzettend dankbaar voor!
-Annick

Hulp voor mijn kinderen en mijzelf

Via via hoorde ik verhalen over NEI therapie. Na wat naslagwerk op de website van Christel leek NEI therapie het proberen waard voor mijn zoontje. Ik had echt geen idee wat ik kon verwachten. Christel is een heel fijn persoon en legt zo goed uit bij de intake wat NEI inhoudt en wat er gaat gebeuren. Ze neemt de tijd voor je en ze denkt met je mee. Uiteindelijk ben ik voor mijn beide zoontjes en voor mijzelf naar Christel gegaan. Ik heb er zoveel baat bij gehad. Ik heb mijn succesverhalen gedeeld en weet dat anderen daardoor ook bij Christel terecht zijn gekomen. Ik gun een ieder om het verschil te ervaren, ongeacht waar je tegenaan loopt.
-Sanne

Artrose in de gewrichten

Ik ben bij Christel gekomen omdat ik last had van artrose in mijn gewrichten. Voornamelijk in mijn handen was dat met mijn werk als kapster zeer lastig. Christel heeft bij mij een NEI sessie gedaan en ik had al meteen na de behandeling een prettig ontspannen gevoel of dat er een last van je schouders af is. Ze geeft je ook de nodige tips om er zelf nog aan te werken. Pijnlijke gewrichten heb ik niet meer en kan mijn werk weer pijnvrij doen. Christel is een heel fijn mens, totaal niet zweverig en opdringerig. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik kan iedereen een NEI sessie bij Christel aanraden. Mij heeft het zeker goed gedaan.
-Anouska

Stress & Angsten

Ik ben in contact gekomen met Change4u door mijn vrouw die daar heel tevreden van terug kwam. Zelf liep ik zakelijk gezien tegen angsten en vooral stress aan. Een aantal nare ervaringen zorgde ervoor dat ik ’s morgens al gestrest en met angst uit bed stapte. Dit maakt dat ik tegen de dag op zag. Ik was een beetje sceptisch omdat ik niet direct geloofde in deze therapievorm, maar ik ben iemand die dan denkt niet geschoten is altijd mis dus daarom heb ik toch een afspraak gemaakt. Het is voor mij werkelijk een gigantische verlichting…en dus geen sprookje. Ik ben mijn angsten kwijt en de stress voel ik niet meer. Ik ga rustig de werkweek en nog rustiger het weekend in. Wat een fijn gevoel is dat. Het maakt eigenlijk niet uit welk probleem of last je draagt, omdat ik zelf heb ervaren dat Christel van Change4u je kan helpen. Ik heb zelfs meegemaakt dat toen ik naar buiten liep na mijn sessie ik gewoon echt voelde dat ik direct rust had, ongelooflijk…Ik ben nu al meerdere keren geweest voor verschillende onderwerpen en ik blijf dit ook eens in de zoveel tijd doen. Gewoon om het lekker bij te houden.
-Marco

Benauwdheid

Onze dochter Isalynn van nu 1,5 jaar had een paar maanden na haar geboorte erg last van benauwdheid en haar ademhaling piepte, daar kregen wij het zelfs benauwd van en echt vreselijk om je dochter zo te zien. De dokter gelijk gebeld en zijn doorgestuurd naar het ziekenhuis omdat ze nog zo jong is. Ze is een nacht gebleven en na onderzoek wat medicatie meegekregen, omdat haar zuurstof prima op peil leek te zijn. De benauwdheid keerde met regelmaat terug en gingen ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Tot ik Christel mijn verhaal vertelde en ze ons op afstand kon helpen. Christel gaf aan dat ze met de sessie ging beginnen en daarna heb ik telefonisch contact met haar gehad om de sessie door te spreken. Het contact met Christel heb ik als zeer prettig ervaren en daarnaast is ze een mooi mens. Na afloop kregen wij een verslag met de resultaten waar ik direct mee aan de slag kon. Het resulteerde erin dat onze dochter niet meer benauwd werd en kregen we een vrolijke meid terug en konden we onze zorgen opzij zetten.
-Jeroen

Verleden verwerken

Met het loopbaanbudget van mijn werkgever op zoek gegaan naar een coach in de buurt. Ik kwam al snel uit bij Change4u. Ik was op zoek naar mezelf en klaar om dingen uit het verleden achter me te laten. Hier heeft Christel mij bij geholpen via coaching, NEI sessies, Access Bars en een Verbroken Verbinding Massage. Na 10 afspraken hebben we een mooi proces achter de rug. De cirkel was voor mij daarna rond en ik voelde me lichter. Ben dichter bij mezelf gekomen en heb dingen leren accepteren, achter me kunnen laten en verwerkt. Dit traject was meer dan de moeite waard voor mij. Vooral ook omdat Christel een hele plezierige coach is en weet waar ze het over heeft.
-Anne

Driftbuien

Mijn jongste zoon is vanaf het begin al een pittig kind. Hij had heel veel last van driftbuien, huilen en op de grond liggen. Hij heeft hier ook vaak last van en met nog twee kinderen die er rond lopen, was het erg zwaar. Hij stond minimaal 3 keer per dag op de gang en ik kreeg er heel weinig energie van. Na de eerste NEI-sessie is hij al 180 graden omgedraaid. De eerste sessie was in oktober 2021 en daarna december 2021 en tot op heden nog steeds geen aanval gehad. Na twee sessies ben ik voor hem klaar en ben heel erg blij met het resultaat.
-Linda