Ben jij al klaar voor de zomer?

De zomer is weer in zicht en dat betekent volop genieten van het mooie weer, lange avonden en gezelligheid. Maar misschien zie jij ook een beetje op tegen de zomer. Het is begrijpelijk dat je je soms onzeker voelt over je lichaam en misschien twijfel je wel of je die zomerse outfit wel aan durft.

Laat me je geruststellen: je bent absoluut niet de enige! Veel mensen voelen zich ongemakkelijk over hun lichaam in de zomer. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Het is nooit te laat om aan jezelf te werken en de beste versie van jezelf te worden.

Een gezond en fit lichaam kan je helpen om je zelfverzekerder te voelen en volop te genieten van de zomer. Of je nu van plan bent om op vakantie te gaan, dagjes uit te plannen of lekker thuis te blijven, een gezond lichaam geeft je de energie en het vertrouwen om alles uit je zomer te halen. Dus waar wacht je nog op? Werk aan jezelf en geniet volop van de zomer!

Ontdek hoe je zelfverzekerd en fit de zomer tegemoet kunt treden met het
12 weken zomerprogramma!

Wat is het 12 weken zomerprogramma?

Gedurende 12 weken krijg jij persoonlijke begeleiding van een deskundige voedingscoach – en die coach ben ik! Samen zullen we werken aan een gezonde levensstijl en een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon om die extra kilo’s kwijt te raken. Ook nadat je jouw doelen hebt bereikt, blijf ik beschikbaar voor ondersteuning en advies.

We stellen samen een op maat gemaakt plan op dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. En als je jouw doelen sneller bereikt dan verwacht, is dat geweldig nieuws! Je zit nergens aan vast en kunt op elk moment stoppen of doorgaan met de begeleiding. Laten we samen aan de slag gaan voor een gezonder, gelukkiger leven!

Wat kun je verwachten?

Iedere week:

En daarnaast ook:

Let op: Je zit nergens aan vast. Lukt het je om je doelen eerder te bereiken of blijkt het PS. food & lifestyle programma toch niet helemaal bij je te passen? Je betaalt per week en je bent niet gebonden aan het 12 weken durende zomerprogramma.

Vind je sommige producten uit het weekmenu niet lekker? Het weekmenu is bedoeld als richtlijn en inspiratie, maar je bent vrij om zelf te kiezen welke producten je bestelt.

Jouw resultaat

Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm & eiwitrijk is. 

 • Vetverbranding
  Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.
 • Voorkom jojo-effect
  Door de hoge eiwit inname, behoud je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.
 • Gezonde levensstijl
  Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijkse leven.

Een vrouw valt gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. Bij mannen is dat gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week. 

Wanneer begint het programma?

Het startmoment bepaal jij! Maar ik kan me voorstellen dat je niet zomaar op deze website kijkt. Iets in jou wil het anders en liever vandaag dan morgen toch? Elke dag opnieuw hebben we een keuze en wat kies jij vandaag? Laten we samen werken aan wat werkt voor jou 

Wat kost het?

Professionele coaching

Even voorstellen…Ik ben Christel, jouw coach bij Change4u en heb al van jongs af aan een passie voor lekker eten. Ik geloof er als ervaringsdeskundige niet in dat je moet afzien om af te vallen anders is het onmogelijk om vol te houden.

Vanuit betrokkenheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen wil ik jou begeleiden naar een gezonde lifestyle en een zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden. Aandacht voor jou staat in mijn praktijk voorop. Ieder mens is uniek en laten we samen werken aan wat werkt voor jou. 

Ik geloof dat mensen het gelukkigst zijn als je leeft zoals je bent, op een manier die voor jou klopt. Jou inspireren je doelen te bereiken, dat is waar ik ’s ochtends mijn bed voor uitspring. 

Wendy Foekema

Wendy ging jou voor! Wil je weten hoe zij het heeft ervaren?

Wendy Foekema

“Ik ben enorm trots en voel me zelfverzekerd”

Ik ben enorm trots en blij met het resultaat wat ik met PS. food & lifestyle heb bereikt. Start nu ook met het 12 weken zomerprogramma. 

 

Wil jij ook stralend de zomer in ? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

  Onderwerp
  PS. food & lifestyleAnders