Emotional Deep Dive healing

Is dit herkenbaar voor je?

Herken jij dit? En wil jij kijken naar wie jij bent voorbij alle rollen die je te vervullen hebt? 

De Emotional Deep Dive Healing geeft jou exact het antwoord waar je naar zoekt. Het laat zien welke verschillende lagen van emoties op dit moment in jouw onderbewustzijn spelen.

Emoties waar jij niet exact de vinger op kunt leggen, maar waardoor jij je niet altijd even happy voelt. 

Het geeft antwoord op waar jij momenteel tegenaan loopt en wat dit van jou vraagt. Het laat zien wat je nodig hebt om in balans te komen en om weer helemaal in verbinding te komen met jezelf. 

Wanneer je vastloopt in je leven helpt het je dichter bij je ware zelf te komen.

Het vraagt van jou om dit aan te durven kijken!

Jouw tijd om te stralen

Wat is de Emotonial Deep Dive Healing?

In deze healing duik ik voor jou de diepte in om te ontdekken welke thema’s momenteel in jouw leven spelen. De klachten die je ervaart zijn symptomen van wat er dieper gelegen in jou echt speelt. Ik richt me op de kern van deze thema’s, oftewel de wortel van jouw klachten.

Je kunt aan de oppervlakte allerlei veranderingen aanbrengen, maar als je de oorsprong niet erkent, zal het probleem aan de oppervlakte blijven woekeren en steeds nieuwe uitwegen vinden. De ene keer in de vorm van en ongewenste emotie, de andere keer uit zich het in ongewenst gedrag, je doet het één maar wil het ander of het uit zich in fysieke klachten. 

Tijdens deze healing ga ik naar de kern van wat jou in het hier en nu beïnvloedt. Ik werk door drie lagen van emotionele blokkades heen, die zich in je onderbewuste bevinden. Dit zijn lagen waar je zelf moeilijk bij kunt, de onderstroom van je gevoelens.

Het is de laag die jou vormt en heeft gevormd en dus ook de laag waar onverwerkte emoties oftewel blokkades liggen opgeslagen die schreeuwen om gezien te worden.

Jij bent de designer van jouw leven!

Dit is wat je krijgt:

Deze Emotional Deep Dive Healing zal volledig op afstand plaats vinden. Jij bent hier dus niet bij aanwezig. Ik doe dit door in te checken op jouw energieveld waar ik uiteraard toestemming voor nodig heb van jou. Na het boeken van deze healing vraag ik wat gegevens bij je op (o.a. foto) en na betaling ontvang jij de Emotional Deep Dive Healing per e-mail op de afgsproken datum (huidige termijn binnen 2 weken na betaling).

Naast het uitmeten van de verschillende lagen van emoties haal ik tevens de diepste laag van de emotionele blokkade weg zodat jouw zelfhelend vermogen weer vrij kan stromen. Zo ontstaat er weer een stevige basis in jezelf en ruimte voor het ervaren van geluk & vrijheid!

Reviews

Wat levert het jou op?

Wil jij weer stralen en gelukkig leven op een manier die voor jou klopt? 

Dat je kan zijn wie je in de kern bent en moeiteloos gezond kan leven, vrij van belemmerende emotionele patronen?

Hoe ik het zie…Investeer in jezelf omdat JIJ die aandacht verdient en het ontzettend waard bent. 

De investering voor deze Emotional Deep Dive Healing is €179,-.
Bij het boeken van deze healing geldt er in de maanden juli & augustus 2024 een zomeractie en krijg je deze voor €99,-.

Heb je meerdere keren tijdens het lezen op deze pagina zo’n gevoel gehad van HELL YES dit wil ik?

Dan geef ik met liefde een Emotional Deep Dive Healing aan jou. Wees welkom!

Liefs Christel